Καλώς ήρθατε στο
Rethymnon Villas


Ανακαλύψτε την επιτομή της πολυτέλειας και της γαλήνης στις Βίλες Rethymnon Villas, ένα μαγευτικό συγκρότημα που απλώνεται κοντά στις λαμπερές ακτές του Σφακάκι.

Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, κομψότητας και εκπληκτικού περιβάλλοντος, χαλαρώνοντας στις τρεις εκλεκτές μας βίλες: Βίλα Πυλέας Ι, Βίλα Πυλέας ΙΙ και Βίλα Θετίδα.

Απολαύστε τον γοητευτικό τρόπο ζωής της Κρήτης, αναπολώντας τη γαλήνη που προσφέρει το γεγονός ότι βρίσκεστε μόλις 8 χιλιόμετρα μακριά από την ζωηρή πόλη του Ρεθύμνου. Εδώ, μπορείτε να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά και τις απαλές αμμουδιές της κοντινής παραλίας ή να εξερευνήσετε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τους ιστορικούς θησαυρούς αυτού του γοητευτικού ελληνικού νησιού.


Ανακαλύψτε τις Βίλες μας

Ανακαλύψτε τις
Βίλες μας

Από Ευρύχωρες Κατοικίες έως Οικεία Καταφύγια, Ανακαλύψτε την Τέλεια Εμπειρία Βίλας για τη Διαμονή σας στην Κρήτη. Κάθε Βίλα Έχει Μοναδικό Σχεδιασμό, Διαθέτοντας Πολυτελείς Παροχές και Εκπληκτική Θέα.
Κριτικές


Κρήτη:
Το Κόσμημα του Αιγαίου

Ανακαλύψτε τον γοητευτικό κόσμο της Κρήτης, ενός μαγευτικού ελληνικού νησιού πλεγμένου με ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά. Από αρχαίους αρχαιολογικούς χώρους σε γραφικά χωριά ανάμεσα σε ελαιώνες, από ακέραιες παραλίες σε πειναστική κουζίνα, η Κρήτη σας προσκαλεί να απολαύσετε την πλούσια κληρονομιά της και τη ζεστή φιλοξενία της. Με αναπάντεχους βουνούς και ζωντανές πόλεις, κάθε γωνιά κρύβει μια γοητευτική ιστορία που περιμένει να ανακαλυφθεί.